Pia Andell

Kakkua ja juonipaljastuksiaEnsimmäinen tapaaminen tanssijoiden kanssa pidettiin ohjaaja Pia Andellin rennolla työhuoneella, jossa taloyhtiön putkisto pulputtaa iloisesti katonrajassa ja nurkista löytyy jännä kokoelma vuosien varrella kertynyttä rekvisiittaa.Aluksi juotiin kakkukahvit ja tutustuttiin toisiimme.

Ihan kaikki eivät ensimmäiseen tapaamiseen päässeet mutta aika moni kuitenkin. Kuvassa vasemmalta oikealle Nelia, Ainu, Inkeri ja Arina. Taustalla Samuli, Valtteri, Paavali, Martta, Catrin, Nea, Pauliina, Jenina ja Maria.Tuulia ja Miko (kuvan reunoilla) olivat molemmat jumissa reippaasti myöhässä saapuneessa Tampereen-junassa. Roope (keskellä) saapui jo aamulla Kuopiosta. “Mulla oli jo pari tanssi-opetusta Helsingissä, tästä jatketaan vielä isäni synttäreille.” Kun kerran Kuopiosta tullaan käymään kotiseudulle, niin Roopella on kalenteri täynnä.Pian työhuoneelle on kerätty myös tulevan elokuvan puvustusta, joten pakkohan näitä oli vähän kokeilla. Videolta näkyy kokeilun lopputulos, -joka ei ehkä kaikilta osin täytä puvustajan kriteereitä, mutta hauskaa oli kokeillessa.

Kuvissa: Catrin Kaitaro, Maria Rita, Inkeri Vaskonen, Jenina Salonen, Pauliina Saukkonen, Valtteri Rossi, Matias Löfberg, Maria Rita, Samuli Jussila, Nea Vuorinen, Martta Sivonen, Kyrönseppä Ainu, Arina Laubert, Jenina Salonen, Tuulia Soininen, Joona Luoto, Matias Löfberg, Nelia Naumanen, Pauliina Saukkonen, Miko Jaakola, Paavali Kärkkäinen, Roope Ryöppy.

”Älkää pliis tehkö mitään moderneja muutoksia hiuksiin, ennen kuin ollaan sovittu kampaajan kanssa, mitä tehdään. Kasarilla kaikilla oli tytöillä oli otsatukka ja pojilla niskasta pitkä takatukka.”, muistelee tuottaja Aino Halonen.

Kuvassa: Martta Sivonen, Nea Vuorinen, Inkeri VaskonenOhjaaja Pia Andellin työhuoneelle järjestetyssä tapaamisessa Pia kertoo tanssijoille leffasta ja tulevista kuvauksista. Puvustajan kanssa on hankittu isot kasat kasari-vaatteita second handeistä. Pakkohan niitä oli kokeilla!

Using Format